XX Edició Cavatast Sant Sadurní d’Anoia

Enguany es celebra la vintena edició del Cavatast que ja s’ha convertit en una trobada imprescindible per tots aquells amants del cava que volen gaudir-lo, actualitzar-se i revalidar coneixements (O iniciar-s’hi!) en un emplaçament tant emblemàtic com és Sant Sadurní d’Anoia.

#cava · #Cavatast · #feria · #Gastronomia

Tornareu a trobar una representació dels nostres caves en el stand que tindrem a l’Avinguda de la Generalitat. N’hem fet una selecció acurada de la nostra gamma per tenir-ne el més adequat a cada paladar i també per propiciar els maridatges amb les propostes gastronòmiques que ens acompanyaran en aquets tres dies de degustació, tastos i festa.

També podreu trobar els nostres caves a la botiga que l’organització de la Fira ha disposat a l’edifici del Centre d’Interpretació del Cava(CIC Fassina)i on podreu adquirir-los per ampolles. Al stand, com cada any, oferirem tastos dels nostres caves a canvi dels tiquets que la Fira té a disposició dels seus visitants.

Podreu fer mil i una combinacions entre caves joves, amb criança, brut, brut nature…i la variada selecció d’alta gastronomia que el Cavatast posarà a la vostra disposició. També podreu fer, aquells que ho desitgin, activitats de maridatge i tastos tècnics.

Esperem tenir ocasió de saludar-vos personalment i gaudir plegats del cava!

 

Del 7 al 9 d’octubre de 2016

Horaris del Cavatast:

7 d’octubre de 19 a 22 h
8 d’octubre de 11 a 23 h
9 d’octubre de 11 a 21 h

Dossier de premsa Cavatast

imatge-petita