VI Jornades Gastronòmiques MenJazz. 26 d’abril al 12 de maig del 2019

Aquesta és la sisena edició de les Jornades Gastronòmiques MenJazz organitzades en motiu del Festival de Jazz Terrassa.

#Glevaestates · #Jornadas gastronómicas · #menjazz · #música · #Terrassa

En realitat el MenJazz va començar com un joc, des de Jazz Terrassa sabien que els faltava servei pels seus “Jazz Melòmans” , hi havia necessitat d’una aportació gastronòmica a un Festival d’èxit internacional, a una mostra Cultural de la ciutat de Terrassa. S’havia d’ensenyar que els carrers lluïen vida pròpia i que eren capaços d’alimentar i contribuir com el Festival a fer vibrar el públic.

La magnifica hostaleria de Terrassa i rodalies va posar en marxa els fogons per cuinar propostes engrescadores que delitessin a tothom. Però si un Festival és una Festa, necessitàvem quatre elements per completar-la: en primer lloc La Música- és l’aportació del Festival, continuem amb el menjar i – és l’aportació dels Restaurants – el maridatge – són els cellers de Gleva Estates, i l’espai – ha de ser Terrassa i comarca. Per tant ara ja podem viure un MenJazz de Festa i Festival.

Segurament, i encara que no us ho creieu, el MenJazz és un referent pels visitants, no només els terrassencs que esperen aquests dies amb cert nerviosisme, també pels visitants d’arreu del territori nacional que aprofiten per completar la seva estada a Terrassa. El turista internacional comprèn que el Jazz un element viu, que Terrassa viu Jazz.

No us perdeu l’ocasió per participar-hi, per compartir aquesta iniciativa amb els vostres amics, familiars. Els habituals de Terrassa us ho agrairan, encara que no us ho diguin, les novetats són sinònimes d’il·lusió, penseu en el dia de reis. Amb els esporàdics, demostrareu l’alta capacitat gastronòmica que ofereixen les cuines del Vallès, i segur que enamorareu a nous cors, sembrareu futur.

Endavant amb el MenJazz!