VI + El mes de la D.O. Alella

Aquest esdeveniment té com a objectiu principal la dinamització del territori de la D.O. Alella donant a conèixer i promocionant el món del vi a través d’una proposta de més de vuitanta activitats enoturístiques. Aquestes activitats aniran succeint-se durant tot el mes d’octubre amb la participació de més de vint municipis de la zona.

#ajalella · #Bodegas · #doalella · #Enologia · #Jornadas gastronómicas

Vi+ combina activitats que es celebren en el transcurs d’un dia o bé d’unes hores amb d’altres de llarga durada. Es podrà gaudir de presentacions de vins, visites a cellers, tastos dirigits, música, teatre i literatura.

L’organitzador d’aquest esdeveniment és el Consorci de Promoció Enoturística del Territori D.O. Alella amb la col·laboració de diversos ajuntaments, el Consell Regulador de la D.O. Alella i cellers, comerços, restauradors i el Parc de la Serralada del Litoral.

Raventós d’Alella participa a Vi + aportant vàries activitats com una visita guiada al nostre celler, un Menú-Degustació al Rt. Sant Miquel de Vallromanes i un tast de vi Raventós d’Alella Tina 9 al celler del Mar d’El Masnou.

Tant aquestes activitats com totes les que s’organitzen a l’entorn d’aquest esdeveniment, podeu trobar-les recollides a la web www.enoturismedoalella.cat  i a les seves xarxes socials.

Us animem a participar i gaudir d’aquest conjunt d’activitats dissenyades i pensades per gaudir i aprendre a l’entorn d’un dels paratges naturals més privilegiats de casa nostre.

Vins, cultura i natura es donen la mà aquest mes d’octubre a la D.O. Alella. Esperem que en gaudiu!!

imatge-petita

Tast Raventós d’Alella Tina 9

Menú-Degustació “La Pansa Blanca”