Tast Tiana:
Mostra gastronòmica i del vi

El cap de setmana de l’11 al 12 de juny, Tiana celebra la Festa Major Petita que, des de fa ja varis anys, té com un dels esdeveniments més destacats la Mostra Gastronòmica que inclou el Tast Tiana. La Plaça de la Vila, és l’espai cèntric i emblemàtic que ocupa aquesta mostra de la gastronomia i dels cellers de la zona. El diumenge 22, les caves Parxet celebraran la Jornada de Portes Obertes dins del marc d’aquesta Fira gastronòmica que cada any està més consolidada en el calendari d’esdeveniments de Tiana.

#cava · #Gastronomia · #Glevaestates · #vi

Des d’abans de l’Edat mitjana es celebren a Catalunya trobades d’intercanvi de productes i gastronomia en forma de mercats. Van néixer com a punt de trobada entre comerciants i compradors i van acabar sent també un lloc d’articulació social. Aquest caràcter d’esdeveniment social no ha variat fins els nostres dies. El Tast Tiana, des de la seva primera edició, s’ha convertit en un sinònim d’assortiment de qualitat on viticultors, restauradors i públic es troben per, d’una part, oferir el millor de cadascun posant l’accent en l’excel·lència i traient el màxim rendiment d’una zona privilegiada com és Alella i, de l’altre, el públic assistent que pot fruir de l’experiència amb plenitud.

Per arrodonir el cap de setmana d’experiències de tast, a caves Parxet obrirem les portes el diumenge 22 de juny des de les 10 del matí fins a les 14:00 h. Organitzarem varies baixades a caves on explicarem el procés d’elaboració del cava i les particularitats de la nostra gamma d’elaborats i de la nostra història que des de 1920, està lligada a la de Tiana.

Us hi esperem a tots! No cal cita prèvia ni reserva. Només venir-nos a veure dins del marge horari establert i podran, a banda de visitar les nostres caves, degustar els nostres elaborats.

 

 

 

Captura de pantalla 2016-05-27 a las 12.39.21