Ruta Gastromusical a Terrassa: Menjazz 2016

Del 2 al 20 de Març Terrassa torna a acollir el Festival de Jazz que, com cada any des de 1982, converteix la ciutat en l’epicentre del Jazz a casa nostra.

Amb la música com a protagonista, s’organitzen moltes activitats entre les que destaca l’original iniciativa de combinar gastronomia i Jazz.

L’acte de presentació, tindrà lloc el proper 24 de febrer a La Nova Jazz cava de Terrassa.

#Gastronomia · #música · #Terrassa · #vi

Els millors restaurants s’han reunit per oferir una ruta gastronòmica per els carrers de la ciutat. Gastromusical, de fet ja que al gaudiment dels millors plats anirà acompanyat de la música de Jazz que n’ha estat la inspiració. Podrem trobar-ne per a tots els gustos des de menús complerts fins a tapes pels més frugals.

Sigui quina sigui la tria, vindrà acompanyada pels vins dels nostres cellers des dels clàssics com el vi Raventós d’Alella fins a les aportacions més recents com el nou vi negre Raventós del Segre. No podrien faltar els caves de la casa que tenen en comú la denominació d’origen i l’alta qualitat però que, a nivell de tast, són diferents i especials.

L’acte de presentació, al que esteu tots convidats, contarà amb tots els elements principals del MenJazz: gastronomia, música i bons vins. Hi esteu tots convidats. L’acte és obert a tothom que hi estigui interessat.

Tots els participants al MenJazz poden tenir una recompensa complementària si participen en el nostre concurs. Descarregueu-vos el programa en l’enllaç següent i descobrireu com. Hi haurà sorpresa diària durant tots els dies que duri el MenJazz. Seguiu-nos a la premsa i a les xarxes socials i us ho anirem comunicant.

menjazz-text

Descarrega’t el programa MenJazz 2016