Presentació MenJazz Terrassa 2016

La Nova Jazz cava va ser l’escenari de la presentació on s’hi van reunir autoritats, restauradors, amants de la música, organitzadors i públic en general per donar el tret de sortida al Festival de Jazz de Terrassa que, durant més de 20 dies, omplirà de bona música, bon menjar i bons vins la ciutat de Terrassa.

#Gastronomia · #música · #Terrassa · #vi

L’esdeveniment va reunir a prop de 300 persones que van poder gaudir de les més de 500 degustacions que es van oferir per gentilesa dels restaurants: Sara, La Terrassa del Museu, La Fàbrica 1909, La Torreta, Pautècnic i Zurito. Les degustacions es van servir degudament acompanyades amb vins dels cellers Raventós d’Alella, que presentava el seu nou vi Costers del Segre, Portal del Montsant i Bodegas Tionio. Els caves van ser Parxet, Titiana i Mont-Ferrant. En total, es van servir més de 700 copes entre vi i cava.

La mostra gastronòmica va quedar ben representada i també la part musical, l’acte va estar en tot moment amenitzat pel grup Fuzz On Trio que va oferir peces del seu repertori i que també tindrem ocasió d’escoltar durant el transcurs del Festival.

A banda de la bona companyia musical i gastronòmica es van sentir els parlaments de diverses entitats, col·laboradors i restauradors. Cadascun d’ells ha contribuït de manera definitiva en l’organització d’aquestes Jornades des dels seus àmbits d’actuació.

Voldríem agrair l’inestimable col·laboració del Sr. Xavier Casanovas de Casanovas Selecció i també al Gremi de Xarcuters. Destaquem de les seves aportacions, la Botifarra de Músic i la Botifarra Menphis Slim creada en homenatge al mestre del Jazz del mateix nom que el primer Festival de Jazz, l’any 1982, va oferir la seva actuació.

Ara només cal que el públic que vulgui assistir a al MenJazz 2016 vagi farcint l’agenda de música i gastronomia. Del 2 al 20 de març les possibilitats són múltiples i temptadores.