Mostra Gastronòmica 42a Festa de la Verema d’Alella

Acompanyada de moltes activitats culturals, enològiques i entreteniments diversos, el proper 9 de setembre s’inaugura la que ja serà l’edició numero 42 d’una Fira que, any rere any, guanya adeptes i que s’ha convertit en una de les trobades més esperades i seguides pel públic amant de la vinya i del vi.

#Alella · #cava · #Enologia · #feria

Aquesta veterana i consolidada Fira, ha anat evolucionant a cada edició diversificant les activitats que poden realitzar-se al seu entorn. Correfocs, balls, cantades d’havaneres, tast guiats de vins, visites a cellers i moltes altres activitats la fan apta per a tots els públics. Tothom pot trobar-hi alguna activitat que se li escaigui i el faci aprendre i gaudir.

El nostre celler Raventós d’Alella participarà, com cada any, a la Festa amb un estand en el que es podran degustar els nostres vins. Des dels més coneguts als més nous, la nostra gamma és un homenatge a la varietat Pansa Blanca, autòctona de la D.O. Alella, que ens fa singulars arreu del món.

El dia 17 de setembre obrirem les portes de Raventós d’Alella (Santa Maria de Martorelles). Realitzarem una visita guiada i una degustació dels nostres vins a tots els que s’apuntin a la visita mitjançant l’Ajuntament d’Alella que, a més a més, en serà el punt de trobada a les 9:30 del matí.

La Festa de la Verema ens endinsarà, un any més, en la cultura i en la tradició del vi que des de temps immemorials forma part del paisatge i del perfil d’Alella. Us animem a participar-hi!!

Ravemtos de Alella