MenJazz 2017 Ja és aquí!! Del 15 de març al 2 d’abril

L’edició de MenJazz d’aquest any promet, i és que ve plena de novetats pensades per què el visitant gaudeixi molt més de les activitats gastro-musicals. Serà del 15 de març al 2 d’abril, compartint les dates del Festival Internacional de Jazz que acull Terrassa des de 1982.

#Gastronomia · #Jornadas gastronómicas · #música · #Terrassa

Igual que en ocasions anteriors, el MenJazz és la unió de Gastronomia i Jazz,  és una ruta que es podrà gaudir durant tres setmanes i a on els principals Restauradors de Terrassa ofereixen en format de plats o tapes creatives i vins una interpretació molt digestiva de la cultura musical per excel·lència de Terrassa.

El passat 8 de març es van explicar les novetats i particularitats d’aquesta edició en una festa presentació pensada per tots els públics, en format gratuït a La Nova Jazz Cava de Terrassa des d’on es van degustar tots els ingredients d’aquestes Jornades: Jazz, Gastronomia i Vins.

MenJazz estrena la col·laboració de Donna10, Pint 246, i viatges Kuoni a més dels habituals dels darrers anys com Xarcuters de Terrassa i Comarca, Xavier Casanovas, l’Ajuntament de la Ciutat, Terrassa Turisme, el Diari de Terrassa, Connecterrassa. Els prestigiosos Cellers Parxet, Mont-Ferrant, Titiana, Raventós d’Alella, Portal del Montsant, Tionio, Basagoiti, Raventós del Segre i Penedès, tornen a col·laborar amb aquest certamen que novament organitza i lidera el Gremi d’Hostaleria de Terrassa i Comarca amb el Distribuïdor de Begudes Local Lopez Valls (Euro Nova).

Terrassa viu MenJazz, i es que es celebren 7 sorteig a on els guanyadors podran gaudir des de una caixa del popular Raventós d’Alella Pansa Blanca, a un àpat al Restaurant Capritx (una estrella Michellin)  o un Viatge a París durant el Festival de Jazz del 11 de juny al 31 de juliol, tot a través de diferents plataformes de difusió: Diari de Terrassa, Xarxes Socials penjant fotos en busca de likes i complimentant unes butlletes amb les que amb només quatre participacions es podran optar a un idíl·lic Cap de  Setmana la ciutat de l’amor. No us ho perdeu. Endavant MenJazz 2017 !!!

Descarrega’t el pòster de les Jornades