II Jornades Eno-Gastronòmiques Terres de L’Ebre

Del 7 d’octubre al 6 de Novembre

L’escriptor rapitenc Sebastià Juan i Arbó va popularitzar el nom Terres de l’Ebre titulant així uns dels seus llibres. Sigui quin sigui l’origen d’aquesta denominació ara és sinònim d’alta gastronomia.

##terresebretur · #Bodegas · #Enologia · #Gastronomia · #Jornadas gastronómicas

Les Terres de l’Ebre junt amb la zona del Maestrat i del Matarranya han estat, des de sempre, terres de frontera amb tot el que aquest fet comporta a nivell d’intercanvi cultural i humà.

La tradició culinària de la zona ha tingut, per tant, influències d’arreu i actualment és una zona amb entitat gastronòmica pròpia amb el valor afegit de que està elaborada amb productes de KM. 0. Arrossos, guisats, suquets de peix, fruites i verdures són els protagonistes de la cuina de la zona.

Paisatge mediterrani i aquest context culinari privilegiat han estat els pilars on va sustentar-se el punt de partida d’aquestes Jornades Gastronòmiques que aquest any ja celebren la seva segona edició. Varis dels millors restaurants de la zona han treballat conjuntament amb els nostres cellers per oferir un viatge gastronòmic amb aires de mar.

imatge-petita

Descarrega’t el catàleg de les Jornades !