I Jornades Gastronòmiques del Maresme

Aquest cap de setmana passat hem inaugurat aquestes Jornades reunint als restaurants més emblemàtics de la zona i, amb la complicitats d’aquests restaurants, una bona tria de vins per acompanyar les seves elaborades propostes culinàries. Podrem gaudir-ne fins el diumenge 1 de maig.

 

#Alella · #Gastronomia · #Jornadas gastronómicas · #pansa blanca

El Maresme és una de les comarques més petites de Catalunya. Per això sorprèn encara més la diversitat de paisatges que podem trobar-hi. Mar i muntanya. És la comarca del blau i del verd. Amb un percentatge molt alt de dies assolellats i unes condicions climàtiques de privilegi els seus productes de l’horta són molt apreciats i reconeguts. Tant com els vins d’Alella elaborats, majoritàriament, amb el raïm Pansa Blanca que només creix a la zona d’Alella.

Restauradors i cellers, ens hem posat d’acord per presentar aquesta Jornades on, gràcies a la cuina de cadascun dels participants i els vins que acompanyaran les seves creacions, els hi podem oferir un recorregut variat i creatiu per la tradició culinària i vitivinícola per aquesta zona mediterrània.

POSTER-I-JOR-MARESME-text

Descarrega’t el catàleg