I Jornades Gastronòmiques del Baix Llobregat i Parxet

Hem unit esforços amb els restaurants més emblemàtics de la zona per presentar una proposta gastronòmica que uneixi la reconeguda qualitat dels productes de l’horta del Baix Llobregat o bé el pollastre de Pota Blava amb els vins i caves dels nostres cellers.

#Baix Llobregat · #cava · #Gastronomia · #vi

El Baix Llobregat és una de les zones agrícoles i ramaderes més productives i fèrtils del país. Situada al costat de la zona més densament poblada de Catalunya, han preservat els usos i costums agrícoles sempre amb respecte i simbiosi amb l’entorn. El resultat són productes de qualitat tant reconeguda com els tomàquets i les hortalisses de la zona.

Hem reunit alguns dels millors restaurants de la zona, que elaboren els seus plats aprofitant aquesta riquesa natural, amb els nostres cellers per oferir un recorregut de gastronomia i bons vins pel Baix Llobregat. Podrem trobar-hi els millors i variats plats maridats amb els nostres millors vins i caves.

Us animem a participar en aquestes Jornades amb el doble incentiu de gaudir de bona cuina i bons vins i la possibilitat d’obtenir interessants regals.

CATALEG-JOR-ENOGASTRO-BAIX-LLOBREGAT-1

Descarrega’t el catàleg