Endavant amb el MenJazz, i val molt la pena!!

Ja ha començat el MenJazz 2018, segurament el crit de guerra és : “Endavant amb el MenJazz i val molt la pena!!”

#Enologia · #Gastronomia · #Jornadas gastronómicas · #Terrassa · #visitaterrassa

Estem convençuts que en veure el programa que 44 propostes gastronòmiques entre Tapes i Menús “gastro” és un fenomen que només es pot que admirar, i no només pel número, que també,  a més per què ja fa quatre anys que es repeteixen i consoliden les estadístiques.  A les propostes trobem vins com els Raventós d’Alella, Portal del Montsant,  Mont-Ferrant, Parxet, Titiana, Tionio els R.Raventós del Penedès. Gran nivell de vins que acompanyen creacions gastronòmiques d’elit.

Molt important també: Terrassa torna ha ser capdavantera amb una proposta d’aquest estil, la fusió de Gastronomia, Jazz i Vi amb resultat tant contundent no és habitual, en aquest cas és formidable. L’Uri Bonet el Bateria de Love’s of Lesbian, famós grup de rock, pronunciava com a padrí de d’aquesta edició : Viviu el MenJazz, passegeu per la ciutat i gaudiu molt!! o l’altre padrí en Marc Ribas, Xef revelació deia que una festa sinó te Menja i no te Veure, no és Festa!!! Dons el MenJazz és festa Grossa.

A part dels Padrins, La Susanna Carmona, directora del 37è Festival de Jazz Terrassa explicava a tots els assistents de la festa-presentació del MenJazz: seguim amb el MenJazz i partir del dia 7 de març a tope fins el dia 24.

Per tant seguim dient: Endavant amb el MenJazz, i val molt la pena !!!