El Restaurant Les Delícies presenta la seva nova carta.

El Restaurant Les Delícies, que es troba ubicat a l’Hotel Catalonia del Passeig de Gràcia de Barcelona, estrena la seva nova carta inspirada en les receptes tradicionals de la Barcelona de principis del segle XX.

#Gastronomia · #Hotel Catalonia · #Les Delícies

El Restaurant Les Delícies, ubicat a Catalonia Passeig de Gràcia, es va vestir de gala el passat dijous 1 de desembre per presentar, davant de més de 70 convidats, els plats de la seva acabada d’estrenar carta.

Aquesta, formada per més de vint noves propostes, ofereix un recorregut sensorial a través de les receptes i formes de cuinar d’antany. Segons paraules de Rafael Turrillo, Director de l’Hotel: “Hem rescatat el millor de les receptes de la Barcelona de principis del S. XX, i hem creat una proposta gastronòmica que suposa un retorn als orígens, a aquesta forma de cuinar, a aquests aromes, a aquestes textures, a aquests sabors. Una nova carta totalment inspirada en aquestes receptes antigues on els ingredients es cuinaven a foc lent i amb tot l’afecte. Perquè només així s’aconsegueix un efecte “wow” al nostre paladar “.

Aquest nou projecte compta, a més, amb un partner com Parxet, prestigiosa marca de vins i caves els vins ofereixen un plus que potencia el sabor de cada plat.

El Restaurant Les Delícies està obert tot l’any, amb horari de 13 a 16 h. i de 20 a 23 h. A més, aquest mateix restaurant ofereix un esmorzar-dinar cada diumenge, de 12:30 a 16 h. oferint una alternativa amena per gaudir amb la família o els amics.

Trobareu més informació a: www.restaurantelesdelicies.com