ELS RESTAURADORS DE SANTS I HOSTAFRANCS ENGEGUEN LES I JORNADES GASTRONÒMIQUES SANTS FA XUP-XUP

Hostafrancs i Sants es convertiran en els centres gastronòmics de Barcelona. Del 15 d’octubre al 18 de novembre, participen 22 establiments amb propostes originals i amb cura especial cap els nostres productes de proximitat.

#Jornadas gastronómicas · #SantsFaXupXup

Des del proper 15 d’octubre i fins el 18 de novembre, 22 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s’uniran per engegar les I Jornades Gastronòmiques Sants Fa Xup- Xup #SantsFaXupXup. Durant més d’un mes, cadascun d’aquests locals disposarà d’un menú gastronòmic elaborat sobre la base de productes de temporada i de proximitat que s’oferiran a un preu tancat amb maridatge inclòs.

Una de les característiques més enriquidores és la diversitat de locals i de propostes. A Sants Fa Xup Xup es conjuguen propostes més tradicionals amb la cuina avantguardista, sempre amb el necessari respecte al producte de temporada i de proximitat.

Com a objectiu d’aquestes I Jornades Gastronòmiques Sants Fa Xup Xup #SantsFaXupXup, a part de la promoció de la cuina de mercat és la dinamització comercial i social d’ambdues zones, fent més visible aquests barris per a la resta de la ciutat, amb una saborosa invitació i excusa per a visitar-los, recorre’ls i descobrir racons àdhuc desconeguts per a molts.

Aquestes I jornades gastronòmiques Sants Fa Xup Xup #SantsFaXupXup compten amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs, Comerç Mercat Nou Sants i Sants 3 Ràdio

La inauguració de les jornades tindrà lloc el proper 15 d’octubre en la Fundació Canpedró, una entitat que entre altres serveis disposa d’un menjador social que atén a famílies, persones grans i a col·lectius en risc d’exclusió social

Tota la informació sobre els locals participants i els menús oferts es troba a la web santsfaxupxup.cat i es pot seguir en xarxes socials amb el hashstag #SantsFaXupXup.

Fes click aquí i veureu els menús dels restaurants!